+48 22 846 06 94 info@crispan.pl ul. Rzeźbiarska 84, 04-609 Warszawa

Realizacje

Zmywarka do garów, Bielsko-Biała, marzec 2023

Komora fermentacji kontrolowanej, Olsztyn, luty 2023

Piece konwekcyjne, Warszawa, styczeń 2023

Ubijaczka planetarna, Warszawa, sierpień 2021

Piec obrotowy, Łódź, lipiec 2021

Szafa wstępnej fermentacji i bagieciarka, Warszawa, czerwiec 2021

Piec obrotowy, Marki, maj 2021

Piec wsadowy, Mikołów, kwiecień 2021

Piec obrotowy, Płock, marzec 2021

Piec obrotowy, Toruń, luty 2021

Piec wsadowy, Łódź, styczeń 2020

Komora blokady fermentacji i stół chłodniczy, Gdańsk, grudzień 2019

Piec obrotowy, Radomsko, lipiec 2019

Rożno do kurczaków, Białystok, czerwiec 2019

Piec z wózkiem stałym, Warszawa, czerwiec 2019

Piec obrotowy, Szczecin, maj 2019

Piec z wózkiem stałym, Łódź, kwiecień 2019

Piec konwekcyjny 10-blachowy, Warszawa, kwiecień 2019

Piec obrotowy, Łódź, marzec 2019

Piec obrotowy i komora fermentacji kontrolowanej, Sochaczew, luty 2019

Piec obrotowy, Łódź, styczeń 2019

Piec konwekcyjny 10-blachowy, Grodzisk Mazowiecki, grudzień 2018

Kompleksowa wysyłka urządzeń do piekarni na Białorusi, Błonie, listopad 2018

Dzielarka hydrauliczna, Radom, październik 2018

Komory fermentacji kontrolowanej, Warszawa, wrzesień 2018

Komora wstępnej fermentacji, Warszawa, sierpień 2018

Linia automatyczna do produkcji kajzerek, Łódź, lipiec 2018

Mikser planetarny, Kutno, czerwiec 2018

Zestaw wypiekowy, Białystok, maj 2018

Piec z wózkiem stałym, Płock, kwiecień 2018

Kompleksowe wyposażenie piekarni, Poznań, marzec 2018

Piec konwekcyjny 5-blachowy, Tomaszów Mazowiecki, luty 2018

Kompleksowe wyposażenie piekarni, Wołomin, styczeń 2018

Piec obrotowy, Jaworzno, grudzień 2017

Piec wsadowy, Łódź, listopad 2017