Piec konwekcyjno-parowy
(piec gastronomiczny)
Charakterystyka ogólna
Piece konwekcyjno-parowe (piece gastronomiczne) włoskiej firmy HELPAN FORNI to część naszej oferty, która skierowana jest także do piekarzy działających w branży gastronomicznej. Wychodząc naprzeciw ich zapotrzebowaniu nawiązaliśmy 12 lat temu współpracę z firmą HELPAN FORNI, która trwa do dnia dzisiejszego.
Piece konwekcyjno-parowe występują w wersjach dla 6, 10 lub 20 pojemników GN 1/1. Dostępne są w wersji elektrycznej lub gazowej. Maksymalna łatwość użycia dzięki intuicyjnemu sterowaniu cyfrowemu z programowaniem faz, czasu pracy i temperatury. Temperaturę produktu można dokładnie kontrolować dzięki sondzie rdzeniowej w zakresie temperatur 50 °C -100 °C. Dzięki zaokrąglonym rogom komory wypiekowej czyszczenie staje się łatwiejsze.
Wszystkie piece gastronomiczne firmy HELPAN FORNI są w całości produkowane we Włoszech, a zastosowane rozwiązania są zgodne z obowiązującymi normami CE.
ZADZWOŃ +48 22 846 06 94
LUB NAPISZ info@crispan.pl
Zapoznaj się z naszą ofertą piecy piekarniczych: piece piekarnicze